Ons team

Ervaren, gemotiveerd, resultaatgericht

Knowledge mile park groene gevels geveltuinen baxterbuilding 007
Onze kennis dekt alle aspecten van vastgoed en vastgoedfinancieringen

Strategisch inzicht in combinatie met een lange-termijnvisie. We hebben vele jaren ervaring binnen alle relevante gebieden: van financieringsstructuren tot bedrijfsanalyses, van financiële modellen tot vastgoedinvesteringen, -ontwikkeling, -taxaties en beheer.

Het juiste begrip van de financieringsaanvraag zorgt ervoor dat we de optimale oplossingen kunnen vinden voor de wensen van de klant.

 

Experts in de juiste sectoren

20210610 20210610 dsc2497 bewerkt adj

Norbert Jansen

Oprichter & DGA

Norbert heeft PolarReal opgericht in 2009. Hij heeft ruim 30 jaar ervaring in vastgoedinvesteringen, -vermogensbeheer, -ontwikkeling en -financiering. Hij is afgestudeerd in Bedrijfskunde en Ruimtelijke Bedrijfseconomie.

Norbert heeft meer dan €1.5 miljard aan vastgoedleningen geplaatst/ geherstructureerd bij de FGH Bank en later Bouwfonds. Als CFO van TCN Property Projects was hij betrokken bij projecten binnen en buiten Nederland met een totale waarde van meer dan €2.4 miljard.

Lees meer
20210610 20210610 dsc2567 sq

Aron Kovacs

Partner & DGA

Aron heeft samen met Norbert PolarReal Debt & Capital Advisory opgezet in 2012. Hij heeft zijn MBA behaald aan de London Business School en heeft ruim 25 jaar ervaring in vastgoedinvesteringen, -asset management en -financieringen. 

Aron was verantwoordelijk voor de marktintrede van Bouwfonds Property Finance als financier in Italië, Turkije, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. Later was hij betrokken bij de herstructurering en verkoop van Europese leningportefeuilles. Hij heeft meer dan €1 miljard aan vastgoedleningen geplaatst/ geherstructureerd.

Lees meer
20210610 20210610 dsc2513 sq

Pieter Rodermond

Regionaal Directeur Zuid-Holland

Pieter heeft meer dan 20 jaar ervaring in vastgoedfinancieringen en -ontwikkeling. Hij sloot zich aan bij PolarReal in 2018 als Regionaal Directeur met een focus op klanten in het zuidwesten van Nederland. Pieter heeft Rechten gestudeerd aan de RU Leiden.

In het verleden heeft Pieter gewerkt als Directeur Investeringen van TCN Property Projects en als Account Manager voor Restructuring & Recovery bij FGH Bank (Rabobank). Hij heeft een breed netwerk en een goed begrip van de belangrijke spelers en drijfveren in de markt Den Haag/ Rotterdam.

Lees meer
20210610 20210610 dsc2653 reduced

Teun Deckers

Senior Associate

Teun heeft meer dan 15 jaar ervaring in Real Estate Asset Management & Finance. Hij startte in 2014 bij PolarReal en coordineert taxaties, property management en marktonderzoek. Hij heeft zijn bachelordiploma aan Union College NY behaald in History & Economics.

Teun heeft gewerkt aan een tal van projecten in Zuid-Europa, Benelux en de VS. Hij heeft een rijke internationale ervaring en een breed netwerk. Teun heeft posities bekleed binnen vastgoedbeheer en asset management bij DTZ Zadelhoff en bij SNS Property Finance.

Lees meer
20210610 20210610 dsc2557 sq

Robin Dorré

Analist

Robin startte in 2019 bij PolarReal na het behalen van zijn masterdiploma in Corporate en Real Estate Finance aan de Universiteit van Amsterdam (UvA). Hij heeft een sterke analytische blik in combinatie met uitstekende modelleringsvaardigheden.

Voorafgaand aan PolarReal heeft Robin ervaring opgedaan binnen verschillende rollen bij Savills, Annexum en BuroAmsterdam. Daar heeft hij een breed scala aan ervaring in vastgoedontwikkeling, -beheer en -financieringen opgedaan, wat hem in staat stelt projecten te benaderen vanuit verschillende hoeken.

Lees meer
Baxter buildin exterior 2

We geloven in lange-termijn relaties

Kwaliteit. Resultaat. Vertrouwen. Dit zijn de bouwstenen voor langdurige, succesvolle relaties met onze klanten, ons netwerk van financiers en onze partners.

Het is ons doel om het logo van PolarReal een imago te laten uitdragen dat staat voor betrouwbare informatie, analyses van hoge kwaliteit en het behalen van resultaten.

Onze werkwijze

Benieuwd wat we kunnen betekenen?

We willen graag meer leren over jullie en jullie projecten. Graag kijken we samen naar mogelijkheden. Koffie en de eerste analyse zijn voor onze rekening.

Cta background