Acquisition Finance

Project L-Care

Een groeiende portefeuille van zorgwoningen: € 23 miljoen aan acquisitiefinanciering voor drie nieuwe verzorgingshuizen.

L care

Een gerenommeerde Nederlandse vastgoedbelegger en ontwikkelaar wilde drie panden toevoegen aan hun portefeuille van verzorgingshuizen. Twee hiervan waren al in gebruik als zorg- en verzorgingsvoorzieningen. De derde moest worden herontwikkeld, er was al aanzienlijke interesse voor de verhuur. De financiering was nodig om de panden aan te schaffen en het investeringsplan uit te voeren.

Een bekende bank met ervaring in verzorgingshuizen

PolarReal was in staat om tegen aantrekkelijke voorwaarden de financiering te verkrijgen van een Nederlandse bank voor de acquisitie van deze drie panden op verschillende locaties in het land. Dankzij hun uitgebreide kennis van de Nederlandse zorgvastgoed -sector was de financier in staat de financiering te verstrekken gebaseerd op de eindwaarde van de panden. Dankzij het verwerken van een capex-depot kon onze klant zijn verbouw- en verhuurstrategie uitrollen.

Leningbedrag

€23 mio

Vastgoedtypen

Zorgwoningen

Belangrijkste uitdagingen

Alternatieve asset class, Capex

Klant

Regionaal ontwikkelaar & belegger

Soort Financiering

Beleggingsfinanciering

Financier

NL Bank

Closing

2017/18

 

 

Benieuwd wat we kunnen betekenen?

We willen graag meer leren over jullie en jullie projecten. Graag kijken we samen naar mogelijkheden. Koffie en de eerste analyse zijn voor onze rekening.

Cta background